Yabancı bloglara yorum ekleme bilinen bir blackhat seo yöntemidir. Fakat bunu yapmak link çöplüğüne dönen kaliteli bloglara neden olmaktadır. Bloglara en azından mantıklı yorumlar yapıp katkımız olmalıdır. Yeni bir seo taktiği üzerinde fikirlerimizden bahsedeceğim :
Örneğin “lida “kelimesi için seo yapmak yani yükselmek istiyorsunuz. Fakat yabancı bloglar içeriğinizle uygun değil. Bu durumda holiday kelimesi geçen blogları kullanmanız sizin için en uyumlu seçim olacaktır. Bu yöntemi henüz deneyen biri yok. Deneyip buraya yorumlarınızı yazabilirsiniz.
Seo yöntemleri geliştirirken üzerinde düşünüp denemeler yapmak gerekiyor. Mantıklı her seo yöntemi denenmeye açıktır diyorum.
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı
© 2011 Seo ve Seo Yöntemleri - Seo derslerini okuyun ve kendinizi geliştirin.
Sitede yer alan tüm içerik Seo ve Seo Yöntemleri'na aittir.
Tasarım: AmacDizayn | Site Haritası
Daha önce bu seo yöntemini tesadüfen keşvettim.
Spor haberleri sitem için bloglara yorum kasıyordum. Kastığım kelime içerisinde inter kelimeside mevcuttu. Bir yazıda interesting geçiyormuş. Backlink analizi yaptığımda bu bloğun daha yararlı olduğunu keşvettim. Denemenizi tavsiye ederim.
İlginç bir seo yöntemi…
Söylediğiniz gibi bu seo tekniğini denemek gerek.
İlginç bir seo yöntemi.
Yorumlarda deneyen arkadaşların olduğunu sölüyorlar. Mantıklı geliyor. Blogspot sitemde deneme yapabilirim.
İlginç ve mantıklı geldi. Aslında denemek lazım yorumlarda gördüğüm kadar yapan arkadaşlar mevcut. teşekkürler güzel paylaşım
Olduk
Geri izleme: Seo Sırları 1 « Seo ve Seo Yöntemleri